Τεχνική Εξυπηρέτηση Ξενοδοχείων

Η εταιρεία DIAMANTIDIS S.A απο την ίδρυση της αποτέλεσε και εξακολουθεί να αποτελεί ένα άριστο πρότυπο και μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής επίπλων στην Ελλάδα , στο τομέα της επίπλωσης και διακόσμης κατοίκιων , επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχειακών μονάδων.

Στον απαιτητικό χώρο του ξενοδοχειακού εξοπλισμού, η εταιρεία DIAMANTIDIS S.A με τη θυγατρική της DS CONTRACT, καταφέρε να κερδίσει νέες σημαντικές συνεργασίες, τις οποίες με ευελιξία, αξιοπιστία και συνεχή υποστήριξη διατηρεί μακροχρόνια.

Σπεύδοντας να ανταπέξελθει με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες και στις απαιτησείς των πελατών της, με γνώμονα την αμοιβαία εμπίστοσυνη και την επαγγελματίκη συνέπεια, δημιούργησε μαι νέα υπηρεσία οργανωμένου τομέα με το διακριτικό τίτλο  DS HOTEL TECHNICAL SERVICE, διασφαλίζοντας στο πελατολόγίο της, την ιδανικότερη εξυπηρέτηση.

Υπεύθυνος του τμήματος Τεχνικής Εξυπηρέτησης Ξενοδοχείων είναι ο κυρίος Διαμαντίδης Ραφαήλ ο οποίος είναι στην διαθεσή σας στα τηλέφωνα 2310-785112 και στα email: rafail@diamantidis.com.gr