Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία DIAMANTIDIS S.A. είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής επίπλων στην Ελλάδα. Η ίδρυση της χρονολογείται το 1975 με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Κατέχοντας ένα ολοκληρωμένο κύκλο παραγωγής, άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και εξειδικεύμενο προσωπικό, δραστηριοποιείται στον χώρο κατασκευής μοντέρνων επίπλων εσωτερικής κατοικίας όπως κρεβατοκάμαρες, κομοδίνα, τραπεζαρίες, τραπεζάκια για χονδρική και λιανική πώληση. Διαθέτοντας πλέον πολύχρονη εμπειρία διευρύνει τις δραστηριότητες της στον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχειακών μονάδων δημιουργώντας την DIAMANTIDIS CONTRACT.

Απο το 2000 η DIAMANTIDIS S.A. με το Εξειδικευμένο της τμήμα : DS Contact έχει εισέρθει στον επαγγελματικό εξοπλισμό : εξοπλισμός ξενοδοχειακών μονάδων , πολυχώρων , εστιατορίων , καφέ –   μπάρ. Projects της εταιρίας μπορείτε να δειτε στο :   https://www.diamantidis.com.gr/253B9377.el.aspx .

Η παραγωγική διαδικασία και στις τρεις κύριες αγορές της DS Contract – Diamantidis InHouse Furniture – Internal DoorsDepartment, ειναι πιστοποιημένη κατά σύστημα ISO 9001.

H εταιρία εχει υλοποιήσει Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρησης των λειτουργιών της. ERP / MRP / MIS / E-SHOP. Έχει την δυνατότητα , βασιζόμενη στο MRP  που εχει εγκαταστήσει και λειτουργεί να παρέχει μιά σειρά απο διαδραστικές λειτουργίες / πληροφορίες ανάμεσα σε αυτήν και στους συνεργάτες της. ( e-shop / online παρακολούθηση των παραγγελιών τους  / διαχείριση προσφορών – stock).

Καταγράφοντας με σχολαστικότητα τις σύγχρονες τάσεις και υιοθετώντας πρωτοποριακές λύσεις κατορθώνει να διαφοροποιήσει τα προιόντα της, προσφέροντας άριστη ποιότητα υλικών, λειτουργική χρήση και άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η εταιρία DIAMANTIDIS S.A. προσφέρει πιστοποιητικά και εγγυήσεις από διεθνής επίσημους φορείς πιστοποίησης σε κάθε προιόν που προωθεί στην αγορά. Είναι άξιο να αναφερθεί, ότι η επιτυχία της εταιρίας βασίζεται στο τρίπτυχο μέλετη – σχεδιασμός – κατασκευή.

Το team της εταιρίας:

  • Μελετά: Κάθε χώρος βάσει της ιδιαιτερότητας του χρήζει την απαραίτητη μέλετη, έτσι ώστε να αξιοποιηθεί κάθε επιφάνεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
  • Σχεδίαζει: Μετά από την ακριβή μελέτη του χώρου, το σχεδιαστικό team της εταιρίας, διαμορφώνει συγκεκριμένες προτάσεις σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών για ένα άψογο αποτέλεσμα τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά.
  • Κατασκευάζει: βάσει του εγκεκριμένου σχεδίου τα έπιπλα και τις ξυλεπενδύσεις, ενώ εξειδικεύμενο προσωπικό επιβλέπει όλα τα στάδια κατασκευής ώστε το αποτέλεσμα να πιστοποιεί την αρχική διακοσμητική πρόταση.


Η συνεχής και μόνιμη επιδίωξητης εταιρίας είναι η ικανοποίηση και του πιο

”απαιτητικού” πελάτη καθώς και η υγιής και χωρίς προβλήματα επικοινωνία με τον συνεργάτη.